Over Ons & een Gezonde Lifestyle

Een Gezonde en Fitte Lifestyle is mijn grote passie en deze website staat dan ook compleet in het teken van gezonde recepten en leuke actieve uitjes!

Maar daarnaast ook de lekkerste smoothies en de laatste nieuwtjes en trends in deze categorie. Bezoek onze website regelmatig om niets te missen!

Meer over de eigenaresse van splashteller.nl

Mijn naam is Ellen de Wit en een gezonde lifestyle is altijd al het middelpunt van mijn leven geweest. Als tiener bewaakte ik de grenzen goed en ging ik mijn boekje niet te buiten met de verleidingen in overmatig eten, drank of teveel of te weinig aan sport. Een fit leven hoorde en hoort er nog steeds wel bij natuurlijk. Ik sportte regelmatig en in het dagelijks leven doe ik dat nog steeds wekelijks, in de overtuiging dat het mij helpt om op een gezonde manier oud te worden.

Mijn focus ligt onder andere ook op lekker maar gezond eten en via deze website draag ik mijn visie van deze Lifestyle graag over naar mijn lezers. Ik doe niet aan onthouding van het een of het ander en dat hoef jij ook niet te doen. Het is makkelijker dan je denkt, en ik ben er om jou daarbij te helpen via de blogberichten die ik regelmatig post in deze categorie. Ik wens je dan ook veel leesplezier op ons blog. Ons laatste nieuwtje: Gezond en Fit met lekkere smoothies!

Qua sport doe ik graag aan Yoga en hardlopen en ik daag mijzelf graag uit om vernieuwende recepten te creëren. (Wat natuurlijk niet altijd een groot succes is, maar fun is het zeker!) Als ik niet met activiteiten bezig ben rondom deze website, ga ik graag naar de spa om te relaxen. Ont-stressen hoort ook zeker bij een gezonde lifestyle!

Ellen de Wit

Putsmolentje 72
4641 SK Ossendrecht
Nederland
06-23139041
info@splashteller.nl